Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND CIRKELSTOLEN af HANS J. WEGNER

VÆRDI OP TIL KR. 82.250 - DELTAG HER

PK9™ Stol - Grace læder

 Poul Kjærholm Fritz Hansen
47.999,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Vejl. salgspris 47.999,00 kr. Spar 0
Delbetaling
2.520 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 47.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.520 kr. Samlede kreditomk. 2.400 kr. Samlet tilbagebetaling 50.399 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.

Info

PK9, der også går under navnet ”Tulipanstolen”, er designet af Poul Kjærholm i 1960. Stolen har fået sit kaldenavn efter dens unikke og specielle form. Formen er nemlig kendetegnet ved stolens fod, der udgør en søjle, et sæt ben og et element, der bærer den læderbetrukne stol. 

Læs mere

Aftal en fremvisning

Her kan du bestille tid til en detaljeret gennemgang af produktet. Vi giver en kop kaffe og gennemgår div. detaljer og muligheder for valg af varianter.

Bestil tid til fremvisning i Søborg


Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

PK9, der også går under navnet ”Tulipanstolen”, er designet af Poul Kjærholm i 1960. Stolen har fået sit kaldenavn efter dens unikke og specielle form. Formen er nemlig kendetegnet ved stolens fod, der udgør en søjle, et sæt ben og et element, der bærer den læderbetrukne stol. Læderet kan købes i flere forskellige farver, hvor især stolen betrukket med sort læder eller valnød elegance er yderst populære på markedet.

Stolen kan ses som et udtryk for designeres stræben efter at finde den perfekte form, der sikrer en høj grad af konformitet blandet med et kvalitetssikkert design. Stolens fremstillen har en anderledes men sjov historie. Poul Kjærholm fandt nemlig inspiration fra et aftryk i sandet, hvor hans kone havde siddet. Senere i designforløbet sad Poul Kjærholms kone, Hanne Kjærholm, i forskellige kasser med ler for at finde frem til den optimale og mest komfortable løsning. Stolen er derfor et unikt design blandt Poul Kjærholms prestigefyldte designserie.

Dimensioner:

Højde: 76 x Bredde: 60 x Dybde: 56 cm.

Materialer: 

Grace læder 

Satin børstet stål