Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Vi har altid vores mest populære modeller udstillet i Søborg. Det kræver dog en aftale for demonstration heraf, og ekspedition af produkterne. Nedenfor finder du information om vores showroom-modeller, åbningstider og aftaler om demonstration.

 

Globe biopejs - Sort & hvid på lav fod m. granit- & jernindsats Cupola væghængt biopejs i hvid fra Vauni Atlantic - Minimalistisk og imponerende design. Cocoon - lofthængt biopejs i særklasse OF Wide - Pejseindsats uden alle problemerne. Bioethanol i kasser af 12 liter

 

Vi har begrænset os til at udstille ovenstående modeller, eftersom de giver et godt billede af næsten alle modeller i vores sortiment. Selvom du måtte være interesseret i en anden model end ovenstående, er det altså stadig en god ide at besøge os, og få en dybdegående snak om produkterne. Ofte opstår der en del praktiske spørgsmål ifbm. købet af en biopejs. Vi har samlet en masse informationer under de to sider "Spørgsmål og Svar" samt "Artikler om biopejse". De fleste foretrækker dog stadig en demonstration forud for et køb, og det hjælper vi naturligvis gerne med.

Forud for et besøg i vores showroom i Søborg (det er kun der vi udstiller biopejsene) beder vi dig kontakte Casper Friis og aftale et tidspunkt for demonstrationen. Casper Friis kan kontaktes via e-mail: cf@brdr-friis.dk eller tlf: 21609463. 

Vi håber at høre fra dig.

Mvh. Brdr. Friis Møbler