Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-17
Lørdag (Lukket)

Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Vi har altid vores mest populærere modeller udstillet i Søborg. Det kræver dog en aftale for demonstration af, og ekspedition i produkterne. Nedenfor finder du info om vores showroom-modeller, åbningstider og aftaler om demonstration.

 

Globe biopejs - Sort & hvid på lav fod m. granit- & jernindsats Shadow biopejs - Sort med glasfront Cupola væghængt biopejs i hvid fra Vauni Atlantic - Minimalistisk og imponerende design. Edge biopejs - Ren og rå minimalisme Cocoon - lofthængt biopejs i særklasse OF Wide - Pejseindsats uden alle problemerne. Bioethanol i kasser af 12 liter

 

Vi har begrænset os til at udstille ovenstående modeller, eftersom de giver et godt billede af næsten alle modeller i vores sortiment. Selvom du måtte være interesseret i en anden model end ovensteående, er det altså stadig en god ide at besøge os, og få en dybdegående snak om produkterne. Ofte opstår der en del praktiske spørgsmål ifm. købet af en biopejs. Vi har samlet en masse informationer under de to sider "Spørgsmål og Svar" samt "Artikler om biopejse". De fleste foretrækker dog stadig en demonstration forud for et køb, og det hjælper vi naturligvis gerne med.

Forud for et besøg i vores showroom i Søborg (det er kun der vi udstiller biopejsene) beder vi dig kontakte Casper Friis og aftale et tidspunkt for demonstrationen. Casper Friis kan kontaktes via e-mail: cf@brdr-friis eller tlf: 21609463. 

Vi håber at høre fra dig.

Mvh. Brdr. Friis Møbler