Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

Syver 3107 Fuldpolstret Krom/Natur læder

 Arne Jacobsen Fritz Hansen
Enhedspris 13.549,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 8-10 ugers leveringstid

Info

Syverstolen er en af de største danske designklassikere og det klart mest solgte møbel i Fritz Hansen's historie. Stolen er designet af den verdenskendte danske designer Arne Jacobsen. Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Syverstolen er en af de største danske designklassikere og det klart mest solgte møbel i Fritz Hansen's historie. Stolen er designet af den verdenskendte danske designer Arne Jacobsen.

Stolen egner sig til brug nærmest overalt og kan ses som en slags allround møbel. Den viser sig især funktionel, i og med at det er muligt at stable stolene, for at frigive plads. Derfor ser man også tit Syver stolen i konferencelokaler, kantiner og lignende.

Syverstolen er formpresset for størst komfort og kan fås både med eller uden armlæn. Materialet der bliver brugt til denne stol kan variere, men fælles for dem er at skallen består af formpresset finér og knivskåret dækfiner.

Dimensioner:

Bredde: 50 x Dybde: 52 x Højde 80,5 x Sædehøjde: 46 cm.

Materialer:

Finér

Forkromet stål stel

Natur læder

Vegetabilsk garvet, helt kromfrit anilin læder uden farve eller beskyttelseslak og ofte med synlige naturmærker. Patinering skal i høj grad forventes.  

Natur læder er et fuldnarvet anilinlæder lavet af hud af højeste kvalitet – mindre end én procent af alle huder i verden kan bruges til denne type læder. Læderet har unikke, naturlige egenskaber og tilbyder en høj grad af komfort, åndbarhed og blødhed. Dets åbne overflade bliver mørkere med tiden og får en smuk, mættet nuance.