Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Tableau Sofabord 1960 - Kalksten - Ø100xH40

 Space Copenhagen Fredericia Furniture
Enhedspris 28.495,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 10-12 ugers leveringstid
Delbetaling
1.496 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 28.495 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.496 kr. Samlede kreditomk. 1.425 kr. Samlet tilbagebetaling 29.920 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
17/1960TABLEAUCOFFEE

Info

Tableau er en serie af borde, hvor skulpturelle former og geometriske linjer tilsammen skaber et poetisk udtryk.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Tableau er en serie af borde, hvor skulpturelle former og geometriske linjer tilsammen skaber et poetisk udtryk. Som en udvidelse af den eksisterende version i træ afspejler den nye variant i sten en passion for naturmaterialer, der er indbegrebet af Fredericias design DNA.

Som materiale har sten en universel tiltrækningskraft, der går på tværs af tid. Derudover har det en medfødt elegance og et eksklusivt udtryk over sig med de mange iboende og diskrete detaljer i overfladens mønstre og farvernes nuanceforskelle. Grundet de både sarte og stærke egenskaber, kan det være en udfordring at fremstille bordet i sten - og samtidig skulle opretholde den perfekte synergi og balance mellem det afrundede kvadrat, der udgør bordpladen og den X-formede base. Men de specialuddannede kunsthåndværkere er alle eksperter i præcis udskæring og polering, som gør hvert og et til et lille mesterværk.

Tableau kommer i to versioner, og med dets underspillede og diskrete formsprog er det nemt at integrere i mange forskellige miljøer, hvad enten det er private boliger, hoteller, finere restauranter eller eksklusive loungeområder, det er tænkt til. Kort sagt i alle interiører, hvor du vil signalere ubesværet elegance.

Designerne bag bordet siger selv: "Tableau afspejler vores fascination af naturmaterialer og en tilgang til design baseret på intuituion og følelse. Sten er med til at tilføre et roligt og elegant element til enhver atmosfære." - Space Copenhagen

Dimensioner:

Ø100 x Højde: 40 cm // Kg: 78

Materialer:

Dark Atkantico Kalksten