Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND SÆT FRA VIPP - DELTAG HER

Tableau Sofabord 1965 - Kalksten - Ø100xH40

 Jens Risom Fredericia Furniture
Enhedspris 43.995,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 10-12 ugers leveringstid
Bestillingsvare
17/1965TABLEAUCOFFEE

Info

Med bordets stilfulde geometriske konturer har Tableau en sart og smuk silhouette, som emmer af ubesværet elegance.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Tableau-serien i sten afspejler Fredericia Furnitures passion for naturlige materialer. Produktionen involverer en håndværksmæssig ekspertise, som er kernen i deres virksomhed. Med bordets stilfulde geometriske konturer har Tableau en sart og smuk silhouette, som emmer af ubesværet elegance. Tableau er en skulpturel serie af borde, hvor stilfulde geometriske linjer mødes af smukke former. I den nye version, med bordplade i sten, er designets ubesværede elegance endnu mere tydelig - og bliver understreget af de unikke og medfødte kvaliteter et klassisk materiale som sten lægger op til.

Brugen af sten afspejler en passion for naturlige, ærlige materialer med en både tidløs og universel tiltrækningskraft. Materialet tilføjer et taktilt element til bordene, der hvert og et er dets helt egen historie i kraft af overfladernes unikke mønstre - og er fremstillet med enorm præcision i både udskæring og polering så balancen mellem det afrundede kvadrat, der udgør bordpladen, og den X-formede base opretholdes.

Tableau med stenbordplade kommer i to forskellige sofabordsversioner, som nu gør det muligt at tilføje endnu et element af elegance til alle slags interiører, hvad enten det er private boliger, eksklusive hoteller, restauranter eller loungemiljøer, de tænkes ind i.

Tableau er designet af Space Copenhagen for Fredericia og blev lanceret første gang i 2018 i træ.

Dimensioner:

Længde: 140 x Bredde: 140 x Højde: 40 cm

Vægt: 152 kg

Materialer:

Dark Atlantico Kalksten