Kurv
Kurv
Din søgning gav desværre ingen resultater.
Prøv igen eller kontakt vores kundeservice og fortæl os hvad du mangler.
Webshop
3826 2640
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg
Mandag-torsdag 10-17
Fredag 10-16.30
Lørdag (Lukket)
Søborg - Salgsudstilling
3969 9090 
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Gladsaxevej 311
2860 Søborg

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15

Brønshøj - Salgsudstilling 
3880 0005
info@brdr-friis.dk  Åbningstider
Mellemvangen 30
2700 Brønshøj

Mandag-fredag 10-18
Lørdag 10-15
Tableau Sofabord 1965 - Kalksten - Ø100xH40

 Jens Risom Fredericia Furniture
Enhedspris 42.514,00 kr Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 10-12 ugers leveringstid

Info

Med bordets stilfulde geometriske konturer har Tableau en sart og smuk silhouette, som emmer af ubesværet elegance.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Tableau-serien i sten afspejler Fredericia Furnitures passion for naturlige materialer. Produktionen involverer en håndværksmæssig ekspertise, som er kernen i deres virksomhed. Med bordets stilfulde geometriske konturer har Tableau en sart og smuk silhouette, som emmer af ubesværet elegance. Tableau er en skulpturel serie af borde, hvor stilfulde geometriske linjer mødes af smukke former. I den nye version, med bordplade i sten, er designets ubesværede elegance endnu mere tydelig - og bliver understreget af de unikke og medfødte kvaliteter et klassisk materiale som sten lægger op til.

Brugen af sten afspejler en passion for naturlige, ærlige materialer med en både tidløs og universel tiltrækningskraft. Materialet tilføjer et taktilt element til bordene, der hvert og et er dets helt egen historie i kraft af overfladernes unikke mønstre - og er fremstillet med enorm præcision i både udskæring og polering så balancen mellem det afrundede kvadrat, der udgør bordpladen, og den X-formede base opretholdes.

Tableau med stenbordplade kommer i to forskellige sofabordsversioner, som nu gør det muligt at tilføje endnu et element af elegance til alle slags interiører, hvad enten det er private boliger, eksklusive hoteller, restauranter eller loungemiljøer, de tænkes ind i.

Tableau er designet af Space Copenhagen for Fredericia og blev lanceret første gang i 2018 i træ.

Dimensioner:

Længde: 140 x Bredde: 140 x Højde: 40 cm

Vægt: 152 kg

Materialer:

Dark Atlantico Kalksten

Jens Risom (1916 - 2016) var en nøglefigur, der bidrog til den danske modernismebevægelse og betragtes som den første designer til at introducere en skandinavisk følelse af æstetik og fokusere på funktionalisme til Amerika.

Efter at have studeret design på Handelshøjskolen i København var Risom i lære under Kaare Klint, som ledede møbelskolen på Kunstakademiets Kunstakademi. En mulighed Risom delte sammen med ikoner-in-the-making kollegerne Hans J. Wegner og Børge Mogensen.

Flere år senere ændrede et tilfældigt møde med den amerikanske konsulat i København hans liv for evigt. Risom viste diplomaten sine skitser på hans designs, og som Risom husker det, sagde han: "Du bør seriøst overveje at tage til Amerika. Vi har ingen møbler som denne. Jeg tror du ville gøre det meget godt. '"

Snart derefter i en alder af 26 flyttede Risom til Amerika og fortsatte med at gøre et navn for sig selv med sin stilfulde tilgang til tidløse, funktionelle designs og fokus på naturlige materialer.

"Om Komfort vs. funktion i møbler fungerer kan hurtigt afgøres. En veludformet sofa afgør spørgsmålet ved at sidde i den en enkelt gang. "

Som mange af vores designere, der har indarbejdet en global følelse af æstetik i deres arbejde, tolkede Risom skandinavisk design i en amerikansk kontekst, hvilket kan ses i hans A-Chair der er udtrykker en New York´s følelse af stil og selvtillid. Tilsvarende blev Mogensens Spanske Stol til det danske og det internationale marked tegnet med andalusisk inspiration. Og Wegners J16 stole var inspireret af traditionelle Windsor og Shaker møbler.

Højdepunkter i Risoms karriere tæller blandt andet hans optræden i juli 1961-udgaven af ​​Playboy magazine i et dobbeltsidet udsnit med titlen "Designs For Living". Risom blev valgt sammen med George Nelson, Eero Saarinen, Harry Bertoia, Charles Eames og Edward Wormley som designerne med "revolutionerende møbler i Amerika" på det tidspunkt.

"Når møbler vurderes er det ikke nok bare at se på den. Når du for eksempel, skal vurdere størrelsen bør du gøre det siddende i den. "

Mange af Risoms møbler fremstår som moderne klassikere i førende designmuseer, såsom New Yorks Museum of Modern Art / MoMa og Cooper-Hewitt National Design Museum, blandt andre.

I 1966 modtog Risom det prestigefyldte danske ridderkors fra dronning Margrethe i Danmark.

Risom døde i 2016 kort efter fejringen af sin 100 års fødselsdag.

Vi er glade for at bringe Risoms arv hjem til sine rødder i Danmark så en ny generation af designelskere kan nyde dem i hele verden.

Jens Risom slutter sig til Fredericias fold af talentfulde designere sammen med hans tidligere klassekammerater, Hans J. Wegner og Børge Mogensen, hvis arbejde lagde grunden til Fredericia.

Brdr. Friis tilbyder en nem og billig finansiering af alle køb over 2.000,-.

Du kan ansøge om Rente- og gebyrfri finansiering i 10 – 60 måneder. 0 renter – 0 gebyrer – 0 udbetaling.

Så let er det!

1. Udfyld og send ansøgning
(nederst på siden)
2. Underskriv med NemID 3. Lånet udbetales til Brdr. Friis Møbler
Standardomkostningsinformation: Forbrugslån. 10 – 60 måneder Rente- og gebyrfri finansiering.
Samlet kreditbeløb Løbetid Månedlig ydelse Samlede kreditomkostninger Samlet beløb der skal tilbagebetales Årlig fast debitorrente ÅOP
10.000 kr. 20 mdr. 500 kr. 0 kr. 10.000 kr. 0,00 % 0,00 %
20.000 kr. 40 mdr. 500 kr. 0 kr. 20.000 kr. 0,00 % 0,00 %
40.000 kr. 40 mdr. 1.000 kr. 0 kr. 40.000 kr. 0,00 % 0,00 %

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via Mit Sparxpres. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv kreditgodkendelse. Udbydes i samarbejde med Sparxpres. 


Vi tilbyder både lån til køb i webshoppen samt lån ved køb i vores fysiske butikker. Du kan læse mere herom og ansøge via nedenstående links.

Rente- og gebyrfri finansiering

LÅN TIL KØB I WEBSHOPPEN
Læg varen i indkøbskurven, gå til kurven og gå til betaling.
Her bliver du præsenteret for muligheden for rente- og gebyrfri finansiering.


LÅN TIL KØB I BUTIKKERNE
Lån til køb forud for at du handler i en af vores fysiske butikker her. (IKKE WEBSHOP)

OBS: Det er kun muligt at ansøge hjemmefra og ikke i vores fysiske butikker, og det er ikke muligt at betale indestående ordrer helt eller delvist ved brug af Sparexpres, med mindre andet er aftalt med den pågældende sælger.

Ansøg om lån til køb i fysisk butik