Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN BØRGE MOGENSEN LÆNESTOL

VÆRDI OP TIL KR. 44.710 - DELTAG HER

Vipp Pakke - Hvid

 Vipp Design  Vipp Design
Enhedspris 1.797,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 1-3 hverdages leveringstid
Bestillingsvare
84/VIPP/HYG/PAKKE/H

Info

Vipp pakke til badeværelset er fyldt med luksuriøse kvalitetsprodukter fra den danske producent Vipp. Pakken indeholder følgende: Vipp 5, 7 og 9. Pakken er sammensat sådan at modelvalget harmonere godt med sammen, hvilket vil sige at dette tandbørstekrus går særdeles godt med sæbedispenser og sæbeskålen fra Vipp.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

 

Vipp pakken indeholder modellerne 5 - 7 - 9 i hvid 

Vipp pakke til badeværelset er fyldt med luksuriøse kvalitetsprodukter fra den danske producent Vipp. Pakken indeholder følgende: Vipp 5, 7 og 9. Pakken er sammensat sådan at modelvalget harmonere godt med sammen, hvilket vil sige at dette tandbørstekrus går særdeles godt med sæbedispenser og sæbeskålen fra Vipp: 

Vipp 5:

Elegant og lækker lille sæbeskål fra Vipp. De afrundede former og de behagelige materialer gør, at denne sæbeskål harmonere godt med Vipp’s øvrige produkter til badeværelset. Sæbeskålen her er primært udarbejdet i gummi, hvilket gør den behageligt at have med at gøre samt nem at rengøre. Sidstnævnte er i kraft af den let kan skilles ad, samtidig med at gummidelene nemt kan vaskes i opvaskemaskinen.

Vipp 7: 

Hold styr på familiens tandbørster med dette eksklusive tandbørstekrus fra Vipp i farven hvid. Tandbørstekruset her er designet med en todelt gummiindsats, samt en skridsikker gummibund, der gør kruset nemt at rengøre og have med at gøre. 

Vipp 9:

Denne Vipp sæbedispenser er udstyret med en specialfremstillet pumpe, der gør dine toiletbesøg til en leg. Vipp er som sagt en dansk producent af møbler til badeværelset, som foruden sæbedispensere også har blandt andet toiletbørster og toiletspande i sortimentet. 

Sæbedispenseren her er udarbejdet i rustfrit stål, hvilket giver en elegant og langtidsholdbar overflade. Pumpehovedet er en historie for sig selv, da denne som sagt er specialfremstillet og giver dig og familien en behagelig oplevelse ved hvert eneste tryk. 

 

Vipp 9: 

Højde: 13 x 8Ø cm., Vol. 400 ml

Vipp 7: 

Højde: 11 x 9Ø cm.

Vipp 5: 

Højde: 10,5 x 15 cm.