Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

WaterRower SmartRow for øget præcisionsmåling

 WaterRower Waterrower | Nohrd
Nyhed
Enhedspris 1.695,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 1-3 ugers leveringstid
Bestillingsvare
499/WATERSMARTROW

Info

Opgrader din WaterRower romaskine med SmartRow for at få den ultimative, digitale træningsoplevelse. SmartRow registrerer præcist hver eneste rotag, da den måler på kraften, træklængden og styrken af dit træk i remmen og ikke rotationen af Flywheel.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Opgrader din WaterRower romaskine med SmartRow for at få den ultimative, digitale træningsoplevelse. SmartRow registrerer præcist hver eneste rotag, da den måler på kraften, træklængden og styrken af dit træk i remmen og ikke rotationen af Flywheel. Det giver dig et solidt grundlag for at forbedre både din teknik og præstation, og sammen. Og det giver samtidig muligheden for at sammenligne dine data med andre SmartRow-brugere og deltag i konkurrencer for ekstra motivation.

SmartRow er et avanceret remskivesystem, der nemt monteres på din WaterRower og transmitterer præcise rodata direkte til SmartRow-appen via Bluetooth. Den avancerede SmartRow-teknologi giver dig den bedst mulige feedback på din roning. Indbygget elektronik måler kraften, træklængden og styrken uanset vandniveauet i tanken.

Ved at analysere trækkurverne for hvert tag kan du finjustere dine bevægelser og forbedre din roteknik markant. Tilslut en pulsmåler for at inkludere pulsdata i dine træningsresultater. SmartRow gemmer alle dine træningsøvelser, personlige rekorder og fitnessværdier på din mobile enhed, så du nemt kan analysere din udvikling og optimere din præstation.

Ud over at levere nøjagtige og detaljerede data giver SmartRow dig også mulighed for at konkurrere. Sammenlign din præstation med andre SmartRow-brugere, udfordr venner til kapløb eller find daglig motivation ved at konkurrere mod Tempo Boat for at slå dine egne rekorder!

SmartRow passer til alle WaterRower træmodeller og inkluderer en gratis app til iOS og Android. Bemærk, at tilslutning af en Bluetooth-brystrem er påkrævet for at overføre pulsdata.

Monitor / computer: Smartphone/Tablet

Dataudveksling: Bluetooth LE

Strømforsyning: 3 x AA batterier

Pakkestørrelse og vægt: Kasse: 15x10x10 cm / 0,7 kg.

Apps og applikationer: SmartRow App for Smartphone og tablets.

Samling/montage nødvendig: Ja

Garanti: 2 år