Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Kunstsamlerensbord FJ4805 - Finn Juhl

 Finn Juhl Onecollection
Enhedspris 37.774,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 8-12 ugers leveringstid
Delbetaling
1.984 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 37.774 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.984 kr. Samlede kreditomk. 1.889 kr. Samlet tilbagebetaling 39.663 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
62/KUNSTSAMLERENSBOR

Info

Finn Juhl designede det lille, elegante bord til sin og snedkermester Niels Vodders stand på Snedkerlaugets udstilling i 1948. På tegningen navngav han standen "Opholdsstue for en kunstsamler" og derfor kendes bordet i dag som “Kunstsamlerens bord”. Bordet er lavet af amerikansk valnød med en massiv ramme og kanter. Pladerne er finerede, så træets smukke åretegning fortsætter ubrudt over den delte topplade. Glasset er monteret i et separat rum, også i valnød, og glasrummet kan tages af.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Selvom det lille bord både optræder i Finn Juhls akvareller, der viser standens opbygning til udstillingen i 1948, og der findes detaljerede arbejdstegninger for bordets udformning, blev det sandsynligvis aldrig produceret. Årsagen til, at bordet ikke kom med på udstillingen, er ukendt, men et kvalificeret gæt er, at det dengang blev for avanceret og tidskrævende at fremstille for snedkermester Niels Vodder. Selv i dag er produktionen af bordet en avanceret proces, hvor præcision i enhver detalje er afgørende for bordets funktionalitet.

Det lille sofa- eller sidebord i valnød har i lukket tilstand et enkelt, grafisk udtryk, men gemmer på en unik funktion: bordets todelte topplade kan foldes ud til hver side, og under den afsløres en glasmontre – et skatkammer til samlerens små, dyrebare objekter. Når bordet er foldet ud, kan de udslåede klapper bruges som en flade til at stille en kop kaffe eller lignende, mens man beundrer de udvalgte objekter under glaspladen.

Dimensioner:

Bredde: 62/124 x Dybde: 46 x Højde: 60 cm

 

Materialer:

Stel: Massiv valnød

Plader: Finéret valnød

Aftagelig ramme: massiv valnød m/glas