Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Swoon Stol Swivel Base - Fredericia Furniture

 Space Copenhagen Fredericia Furniture
Enhedspris 18.435,00 kr. Pris pr. stk. inkl. moms
Ca. 7-9 ugers leveringstid
Delbetaling
968 kr. pr. måned
10
20
30
40
Ved et samlet kreditbeløb på 18.435 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 968 kr. Samlede kreditomk. 922 kr. Samlet tilbagebetaling 19.357 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 5,78%. Der er fortrydelsesret.
Bestillingsvare
17/1779/GM2600/SORT

Info

Den elegante og organisk udformede Swoon Chair fra den danske designduo Space Copenhagen er den mindste og mest kompakte stol i Swoon-kollektionen, hvilket gør den særligt ideel til restauranter, kontorer og private hjem.

Læs mere

Praktisk info

  • Ofte stillede spørgsmål
  • Mulighed for indbæring
  • Brug for hjælp? Ring 3826 2640
  • 2200 m2 udstilling med nem og fri parkering
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Den elegante og organisk udformede Swoon Chair fra den danske designduo Space Copenhagen er den mindste og mest kompakte stol i Swoon-kollektionen, hvilket gør den særligt ideel til restauranter, kontorer og private hjem.

Ryg, sæde og armlæn, der tilsammen udgør en formfuldendt stoleskal, ledsages af hynder, som giver en blød og behagelig støtte. Resultatet er et sofistikeret, skulpturelt og imødekommende udtryk

Swoon er et stærkt eksempel på Space Copenhagens karakterfulde formsprog, der intuitivt kombinerer velkendte motiver med overraskende løsninger. I Swoon smelter armlæn, ryg og sæde sammen i en formfuldendt skulptur.

Swoon er skabt som en mellemting mellem en konventionel loungestol og den typiske lænestol – Behovet for netop denne møbeltype har Space Copenhagen identificeret i deres arbejde med konceptuelt indretningsdesign for hoteller og restauranter verden over.

En egenskab som ofte overses i moderne lænestole er behovet for tilstrækkelig lændestøtte. Swoon er designet til at give denne støtte, og på samme tid, en notorisk følelse af afslapning. Navnet ’Swoon’ refererer til en tilstand af usædvanlig henrykkelse

Dimensioner:

Bredde: 62 x Dybde: 63 x Højde: 86 cm

Sædehøjde: 46 cm

Vægt: 16 kg

 

Materialer:

Tekstil: Grand Mohair 2600 - 100% eksklusivt Mohair (OEKO-TEX).

Mohair betragtes som en luksus fiber i stil med cashmere og silke og kaldes for "Diamant Fiberen" grundet dens høje slidstyrke. Alligevel er den silke-lignende og med et glansagtig look. Mohair er hår fra Angora geden. Tekstilet føles varmende om vinteren og bevare en kølende effekt om sommeren grundet dens evne til at lede fugt.

Stel: Sortlakeret Swivel Base

Stellet fås også med Krom Base. Skriv i kommentarfelt på betalingssiden hvis du ønsker at bestille stolen med krom base.

 

Stolen fås i mange i mange andre tekstiler og læder. Så besøg butikken i Brønshøj og se dine muligheder.

Hvis du allerede ved hvad du ønsker at bestille kan du kontakte os i webshoppen på mail eller telefon og lægge din bestilling.