Kurv
Kurv
Filtre
Ryd alle
Filter
No products found

VIND EN WATERROWER S4

VÆRDI OP TIL KR. 13.895 - DELTAG HER

Page
Page
Gratis levering
30-dages returret
Vi er e-mærket

Her finder du vores udvalg af pendler.

Pendler er en vigtig lampe i indretningen. Ofte er den uundværlig henover spisebordet, hvor ledningerne ikke generer. Som belysning i hyggehjørnet er den også særlig velegnet. Boliger er forskellige og har forskellige krav til belysningen. Pendler kan for nogle rum fungere som generel rumbelysning og altså fungere som den primære kilde til at skabe et oplyst rum.

Pendlen kan komme i mange forskellige størrelser afhængigt af den anvendelse. Skal den oplyse hele rummet eller skal der kun være en lyskilde ved det store spisebord, så fås den ofte i en passende størrelse, der fungerer som et vigtigt designelement i rummet samtidigt.

Vi forhandler lamper fra anerkendte producenter som Le Klint, der har eksisteret i mange år, men stadig er højaktuel med deres flotte arbejde med design og materialer. Se bare der arbejde med Saxlampe, som stadig holdes i moderne form samt deres Carronade, der bygger på tidens designsprog med brug af smukke designdetaljer i metal og træ i samspil. Se også Lightyears der er Fritz Hansens lampeafdeling. Her hører den velkendte Caravaggio pendel og Kaiser Idell hjemme. Med Bestlite i sortimentet kan vi ligeledes byde på BL9, der er let og tidløs i designet. Herudover kan vi tilmed præsentere lamper fra &tradition, som SC6, Blown, Mega Bulb, Tom Dixon og hans Beat-serie og ETCH, VIPP der også er begyndt at stemple ind i belysningsfeltet for alvor. Derudover kan du glæde dig til at udforske det elegante belysningsunivers hos FLOS og Foscarini. Denne liste er ikke fyldestgørende, men giver en god idé om det brede og spændende sortiment.

Webshoppens udvalg er ikke nødvendigvis fyldestgørende for vores faktiske sortiment, da vi ikke altid har mulighed for at vise alle varianter. Omvendt kan vi have vist varer på webshoppen, som hverken kan ses eller prøves i vores fysiske butikker. Finder du ikke det du søger er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan sortere visningen efter vores standardvisning, navn, pris eller designer, og du kan også filtrere resultaterne så du kun får vist udvalgte brands.